TV2 Sport
Forening: Nørre-Snede Antenneforening
Publiceret af: Sofus Møller
Dato: 08-01-2015 10:34:32
Kategori: Generelt
     
TV 2 SPORT

I hele januar måned kan alle vore medlemmer se kanalen gratis på programplads 149

Når TV 2 SPORT går i luften fredag 9. januar kl. 18.30, bliver det med et velkendt ansigt som kanalens allerførste vært. Morten Ankerdal byder velkommen i programmet ’KickOffStudie’.

En time efter åbningen af TV 2 SPORT sender kanalen sin første live-transmission – det danske herre-landshold i håndbold i kamp mod Slovenien i turneringen Totalkredit Cup 2015, der varmer op til VM i Qatar senere i januar.

Live, nyheder, sportsmagasiner og quiz
TV 2 SPORT er en dedikeret og passioneret dansk sportskanal med masser af live-transmissioner fra danske og udenlandske ligaer og events samt journalistik for ægte sportfans, og flere gange om dagen er der seneste nyt fra TV 2 Sportscenter. Breaking news er ikke kun forbeholdt nyhedskanaler, og pulsen og aktualiteten på TV 2 SPORT viser, at kanalen tager både sporten og de danske fans alvorligt.

TV 2 SPORT bliver også det nye og ekstra hjem for en lang række af TV 2s andre kendte sportsværter, erfarne eksperter og kommentatorer. De er alle passionerede omkring sporten og med stor viden inden for mange forskellige sportsgrene.

Derudover arbejdes der på magasinet ’Sportslab’ med forsøg og tests inden for både elitesport og motionsidræt, ligesom det sports-nørdede gøres underholdende i ’Sportsquizzen’ med Claus Elming som vært.

Se trailer for TV 2 SPORT her.


 

 
Cookies

Kontakt

Formand
Keld Therkelsen
Valmuevej 5
Nr. Snede
Tlf: 75 77 01 42
antenneforeningen@nsaf.dk

Kontakt

Kasserer
Svend E. Hansen
Ege Allé 25
Nr. Snede
Tlf: 26176904
antenneforeningen@nsaf.dk

Kontakt

IT Koordinator
Sofus Møller
Bavnehøj 8
Nr. Snede
Tlf: 51 50 91 01
antenneforeningen@nsaf.dk