Nu kan du vælge en kanal
En ekstra kanal
Forening: Nørre-Snede Antenneforening
Publiceret af: Sofus
Dato: 02-07-2013 17:03:04
Kategori: Generelt
     

Nu kan du vælge én ekstra kanal ad gangen
Den 1. juli 2013 tager YouSee endnu et skridt ad den vej, som hedder frit valg vejen. Tv-pakkerne vil stadig bestå, men det bliver nu muligt at tilkøbe kanaler enkeltvis til sin tv-pakke. Kravet om, at man skal tilkøbe mindst fire kanaler, falder bort.

Køb kanaler i løs vægt
Det nye koncept hos YouSee hedder fortsat Ekstrakanaler, og vil bygge på de samme elementer som i dag. Nemlig, at man mindst skal have Grundpakken. Oven i den kan man så tilkøbe lige så mange kanaler enkeltvis, som man har lyst til – i løs vægt. Kanaler i tilkøb tilbydes i dag i priskategorier 10, 20, 30 og 40 kr. pr. kanal.
Og fra 1. juli uden krav om, at man skal købe et bestemt antal kanaler.

 

Vælg mellem mere end 100 kanaler

Hidtil har 28 etniske kanaler ikke kunne købes enkeltvis, men de bliver en del af det nye koncept, som vil komme til at indeholde flere end 100 kanaler. Det betyder, at medlemmer med interesse for f.eks. deres hjemlands tv-kanaler i langt højere grad kan få deres ønske opfyldt ved at købe kanalerne i tilkøb til deres tv-pakke. YouSee er i forhandling med Viasat om muligheden for yderligere kanaler til Ekstrakanaler, som kan betyde, at udbuddet f.eks. udvides med TV3+ og TV3 Sport 1 og 2.


Mange Ekstrakanaler tilbydes som HD-kanaler, ligesom vores største tv-pakke, Fuldpakken, der i dag tilbyder 35 tv-kanaler i HD. 

 
Cookies

Kontakt

Formand
Keld Therkelsen
Valmuevej 5
Nr. Snede
Tlf: 75 77 01 42
antenneforeningen@nsaf.dk

Kontakt

Kasserer
Svend E. Hansen
Ege Allé 25
Nr. Snede
Tlf: 26176904
antenneforeningen@nsaf.dk

Kontakt

IT Koordinator
Sofus Møller
Bavnehøj 8
Nr. Snede
Tlf: 51 50 91 01
antenneforeningen@nsaf.dk