Bestyrelsens udmelding i konflikten
Forening: Nørre-Snede Antenneforening
Publiceret af: Sofus Møller
Dato: 11-10-2019 10:06:08
Kategori: Generelt
     

Bestyrelsens udmelding i konflikten mellem Discovery og YouSee

Siden år 2000 er priserne for tv-progamma steget hvert eneste år. Ved de fleste generalforsamlinger er der kommet kommentarer til dette fra medlemmerne.

De seneste år har medlemmerne også bedt om at kunne vælge selv og det har YouSee været de første til at implementere, med konceptet ”TV med Bland Selv”

Det Youseegør med opsigelsen afaftalen med Discovery er, at de nu lytter til deres kunder, der i årevis har beklaget sig over højere priser, samt det faktum, at de vil kunne vælge selv.

Samtidigt gør de nu også endeligt op med, at TV-udbyderne lancerer nye kanaler uden at der er nyt indhold, men blot flytter udsendelserne rundt mellem kanalerne.

Ved at tilbyde udbyderne at de kan komme med i ”TV med Bland Selv" konceptet, gør de valget frit for dig, og det vil give lavere TV-priser for dig som medlem af foreningen.

YouSee sendte 30. september en formel opsigelse af sin aftale med Discovery.

Dette har YouSee gjort for at overholde den frist der står i kontrakten der ellers vil blive forlænget med 6 måneder, så dette har ingen betydning for den igangværende forhandling.

Vær opmærksom på at forhandlingerne mellem YouSee og Discovery endnu ikke er afsluttet. De har stadig 3 måneder at forhandle i.

VIGTIGT

Vi er ikke en part i den verserende sag, og har derfor af gode grunde, ikke mulighed for at kommentere på hvad der skrives i pressen

Når forhandlingerne er endeligt afsluttet, melder vi naturligvis ud på hjemmesiden.

Bestyrelsen

Nørre Snede Antenneforening

  

 
Cookies

Kontakt

Formand
Keld Therkelsen
Valmuevej 5
Nr. Snede
Tlf: 75 77 01 42
antenneforeningen@nsaf.dk

Kontakt

Kasserer
Svend E. Hansen
Ege Allé 25
Nr. Snede
Tlf: 26176904
antenneforeningen@nsaf.dk

Kontakt

IT Koordinator
Sofus Møller
Bellisvej 91
Nr. Snede
Tlf: 51 50 91 01
antenneforeningen@nsaf.dk